Zasady Łączenia Bonusów


Zasady Łączenia Bonusów

Postprzez ShinjuRegashi » 21 maja 2014, 01:31 post_id: #312

Możliwość łączenia bonusów

Poniższa tabelka prezentuje co nasza postać może posiadać jednocześnie. Powstała ona aby uniknąć sytuacji w których gracz korzystał będzie z bonusów Bijuu, Bram, Pierścienia Kręgu Shinju i Klanu na raz. W trosce o naszych użytkowników wszystko zebrane zostało do jednego tematu, teraz nie będzie już problemu ze zorientowaniem się w jaki sposób możemy ukierunkować rozwój swojej postaci.




Zasady


- Pola oznaczone kolorem zielonym oznaczają możliwość posiadania obu bonusów. Można wykorzystywać je jednocześnie.
- Pola oznaczone kolorem żółtym oznaczają możliwość posiadania obu bonusów. Nie można ich jednak używać jednocześnie.
- Pola oznaczone kolorem czerwonym oznaczają niemożność posiadania obu bonusów.
- Tak* Oznacza możliwość połączenia Bijuu jedynie ze słabszymi klanami(np. Senjuu i Uchiha są tutaj wykluczone)
- Jedynym ograniczeniem w łączeniu bonusów oznaczonych kolorami zielonym i żółtym są specjalizacje posiadane przez naszą postać.
- Bonusy organizacyjne obowiązują troszkę inne zasady:

Ze względu na silny związek organizacji z frakcjami do, których przynależą nie można przynależeć do dwóch organizacji jednocześnie i korzystać z bonusów, które nam oferują. Inaczej sprawa ma się jeżeli nasza postać opuści szeregi danej organizacji i przyłączy się do innej. W przypadku Kręgu Shinju i Szarej Straży, sprawa jest prosta ponieważ bonusy tych ugrupowań warunkowane są przez przedmioty, które możemy zabrać ze sobą lub zwrócić liderowi. Jeśli chodzi o OSZSS to dosyć logicznym jest że nie będziemy mogli korzystać z żadnych bonusów oferowanych przez tą organizacje po jej opuszczeniu, pozostanie nam jednak dodatkowa specjalizacja otrzymywana po trzech miesiącach w szeregach tego ugrupowania. Przypominamy że najważniejsze dla nas są rozwiązania fabularne, dlatego to liderom pozostawiamy eliminację zdrajców i odzyskiwanie skradzionych, organizacjom przedmiotów.
Avatar użytkownika
ShinjuRegashi

Administrator
Administrator
 
Posty: 1000384
Dołączył(a): 8 sty 2014, 01:02
POSTĘP
Pokaż Zwiń
  • Sława ogólna:
  • Reputacja Paragona: 0
  • Reputacja Renegata: ...
  • Keihatsu Tensuu:
  • Gakujutsu Tensuu: 0
  • Shinju: 100
  • Yeny: 0
  • Liczba śmierci: 0
  • Zwiń
STATYSTYKI
Pokaż Zwiń
  • Siła: 100
  • Szybkość: 100
  • Zręczność: 100
  • Wytrzymałość: 100
  • Percepcja: 100
  • Siła woli: 100
  • Charakter: 100
  • Kontrola czakry: 100
  • Punkty czakry: 5000
  • Zwiń
CECHY
Pokaż Zwiń
  • Ranga: Konto Fabularne
  • Wioska:
  • Klan:
  • Ekwipunek: -
  • Wygląd i ubiór: -
  • Lokacja opaski: -
  • Dodatkowe statystyki: -
Zwiń
UŻYTKOWNIK
Pokaż Zwiń

Powrót do Strona główna forum

Powrót do Wiedza Potrzebna w Trakcie Rozgrywki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość



ssrpg.pl